Εργαστήριο κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας

Τα παιδιά ξέρουν να παίζουν!


Τα παιδιά είναι ήδη κουκλοπαίχτες και παρέα τους θυμόμαστε και εμείς πως είναι να χαίρεται κανείς με την χαρά !

Τα υλικά είναι εκεί πάντα γύρω μας , απλά και καθημερινά για να ανακαλύψουμε παρέα και να γεννηθούν νέοι φίλοι και φανταστικές ιστορίες!

Ένα εργαστήριο κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας όπου το κάθε παιδί θα κατασκευάσει και θα δημιουργήσει τον δικό του χαρακτήρα και μετά θα τον/την /το πάρει μαζί του για να συνεχίσει το ταξίδι του παρέα.

Εισηγητές: ομάδα ΟΥΠΣ! Κουκλοθέατρο

Ώρα έναρξης: Κυριακή 18/09/2022 στις 15.00

Διάρκεια: 2 ώρες

Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά

Βιογραφικά συντελεστών

ΟΥΠΣ! κουκλοθέατρο

Η ομάδα ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο δημιουργήθηκε από την Αγγελική Γουναρίδη και τον Αλέξανδρο Μονοκάνδυλο όταν αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους! Με όχημα το κουκλοθέατρο και σαν τρελοί οδηγοί οι 2 κουκλοπαίχτες ταξιδεύουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε σχολεία, πλατείες, κοινωνικά κέντρα, θέατρα αλλά και στο μυαλό σας!!!
Μέσα από την κοινή τους αγάπη για το κουκλοθέατρο, τις ιστορίες και τις παραστατικές τέχνες προσπαθούν να μιλήσουν για όλα αυτά που ονειρεύονται και πιστεύουν σε μικρούς και μεγάλους. Για να μάθετε τι σημαίνει ΟΥΠΣ! θα πρέπει να έρθετε σε µια παράσταση µας ή να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει…
Το ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο έχει παρουσιάσει παραστάσεις και εργαστήρια σε συνεργασία με πολλούς φορείς, ιδρύματα, σχολεία, συλλόγους, και φεστιβάλ.