Τρι-στορίες - Παράσταση Improv Comedy

Ένα ταξίδι, δύο ηθοποιοί, τρείς διαφορετικές ιστορίες. Τρεις ιστορίες δημιουργούνται από το μηδέν, όλες εμπνευσμένες από την έννοια του «ταξιδιού». Οι ιστορίες, αν και διαφορετικές μεταξύ τους στην αρχή, στο τέλος καταλήγουν να γίνονται μία. Όλοι οι χαρακτήρες και οι σχέσεις κλιμακώνονται και συναντιούνται σε ένα κοινό ταξίδι. Η παράσταση είναι πλήρως αυτοσχεδιαστική και όλα δημιουργούνται ζωντανά εκείνη την στιγμή με βάση εμπνεύσεις του κοινού και την φαντασία των ηθοποιών-αυτοσχεδιαστών. Σκηνοθεσία Παναγιώτης Καλογερόπουλος ερμηνεία Παναγιώτης Καλογερόπουλος, Γιάννης Μπακογέωργος

Ώρα έναρξης: Σάββατο 17/09/2022 στις 22.00

Διάρκεια: 40 λεπτά

Η παράσταση απευθύνεται σε όλους 

Βιογραφικά συντελεστών

Γιάννης Μπακογέωργος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε performance for live and recorded media στο πανεπιστήμιο του Bath και έχει λάβει MFA στην υποκριτική από την σχολή της Stella Adler στην Νέα Υόρκη. Έχει δουλέψει στο ραδιόφωνο σαν δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής Αθήνα α λα καρτ στον Αθήνα 984. Έχει παίξει στο θέατρο στην Αθήνα, το Λονδίνο, το φεστιβάλ Εδιμβούργου και την Νέα Υόρκη. Είναι η φωνή της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης και του αρέσει ο καλός καφές σκέτος. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Νόμοι της έλξης (2018), Κοινή Πατρίς (2018), Ροδάκινο Κομπόστα (2019), Σπουργίτι στη στέγη (2019), Ο χαμένος (2019), Ο Φιάκας (2018).

Παναγιώτης Καλογερόπουλος

Γεννήθηκε το 1985 στην Πάτρα και είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και masterclass πάνω στο improv comedy και το σωματικό θέατρο με τους Keith Johnstone, Shawn Kinley, Kevin John Gillese, Flavien Repper, Heather Urquhart, Gozde Kokkoris, Μενέλαος Πρόκος, Αντώνης Κουτρουμπής κ.α. Είναι δημιουργός του πρώτου online masterclass πάνω στον θεατρικό αυτοσχεδιασμό με τίτλο «O Κόσμος του Improv» το οποίο δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα και με την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού.
Έχει σκηνοθετήσει και οργανώσει δεκάδες παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού με πρώτη του επαγγελματική δουλειά το 2013 στο White Rabbit. Από τότε παραστάσεις του έχουν εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, θέατρο Επί Κολωνώ, το θέατρο ΠΚ, το θέατρο Φάουστ, το θέατρο Άβατον, το θέατρο Φούρνος κ.α. Έχει παρουσιάσει αυτοσχεδιαστικό μιούζικαλ με την ομάδα «Improvatores» ενώ επίσης είχε δημιουργήσει τις πρώτες «Βραδιές Αυτοσχεδιασμού» (μετέπειτα «Athens Improv Factory»). Τελευταίες του δουλειές πάνω στο improv comedy είναι με τις παραστάσεις «Κακό Ραπ», «Σοβαρά Τώρα» και «Η Ωραία και οι Κοιμωμένοι». Παράλληλα πραγματοποιεί παραστάσεις θεατρικού κλόουν και σωματικού θεάτρου σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ως κινηματογραφιστής και σεναριογράφος έχει λάβει έπαινο από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος για το σενάριο μικρού μήκους με τίτλο «Το 21ο παιδί» ενώ η μικρού μήκους ταινία του «Mind the phone» έχει βραβευτεί σε δεκάδες διεθνή φεστιβάλ.